DP21773 Klocki hamulcowe GREENSTUFF EBC Brakes Mazda 6 GG 2.3T

Producent EBC BrakesEBC Brakes
SKU DP21773

  Na zamówienie

 

DP21773 Klocki hamulcowe GREENSTUFF EBC Brakes Mazda 6 GG 2.3T

Klocki hamulcowe EBC GreenStuff To doskonały wybór dla kierowców poszukujących wydajnych klocków o obniżonym pyleniu do jazdy ulicznej w samochodach sportowych i tuningowanych, a jednocześnie zapewniających doskonałą wydajność i podwyższoną skuteczność hamowania aż do 650°C.

Klocki hamulcowe GreenStuff będą idealnym zamiennikiem seryjnych klocków hamulcowych, skracając drogę hamowania i poprawiają wyczucie pedału hamulca, odpowiednio dobrana mieszanka znacząco obniża pylenie i ułatwia jego usunięcie. Nie zawierają ołowiu, miedzi ani toksycznych siarczków są zgodne ze wszystkimi przepisami dotyczącymi ochrony środowiska.

Cechy:

-Wysoka początkowa siła hamowania

-Materiał o niskim zapyleniu.

-Wzrost skuteczności hamowania o 10-15%.

-Nie wymagają rozgrzewania.

-Zwiększona odporność na temperaturę 650°C

-Nominalny współczynnik tarcia 0,55.

-Homologacja ECE R90.

EBC Brakes produkuje największą gamę klocków hamulcowych i tarcz hamulcowych na świecie, oferuje ponad 5000 produktów do większości pojazdów. EBC Brakes posiada dwie specjalistyczne  fabryki w Wielkiej Brytanii i USA. Oferta obejmuje klocki hamulcowe do samochodów osobowych, ciężarowych, motocykli i rowerów, produkuje specjalistyczne układy hamulcowe do farm wiatrowych, klocki hamulcowe do zastosowań wojskowych, takich jak Humvee i samochody opancerzone. Rodzaje produkowanych klocków hamulcowych obejmują klocki hamulcowe aramidowe, spiekowe, ceramiczne oraz o wydłużonej żywotności oraz tarcze hamulcowe EBC żeliwne, nierdzewne oraz pływające.

Pasuje do:
MAZDA 6 (GG) 2.3 Turbo MPS (260KM) 2005-2008
MAZDA 6 2.3 Turbo 2006-2009 (Mazdaspeed)

Więcej informacji

Producent EBC BrakesEBC Brakes
Marka Mazda
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie: DP21773 Klocki hamulcowe GREENSTUFF EBC Brakes Mazda 6 GG 2.3T
Twoja ocena:
Ładowanie...

Dodano Twoją recenzję do moderacji.